Resultatinlägg, SMbanan, grått väder. 

Förra veckan var underbar med riktigt fint väder och man njöt helhjärtat av varenda sekund. Idag är det inte lika kul. Det regnet som skulle kommit igår vräker ner idag. 

Nåja, det är inget man in styra så varför lägga energi på det. Annars då? Jo, man har ju fått cykla så då är man glad. Var ju i Värnamo i lördags med Putte och Jonas från Skåne och vi körde ett par varv. Ja, jag och Jonas iaf eftersom Puttes växelvajer tog semester. Trist att köra så långt och bara kunna köra ett och ett halvt varv. Denna gången körde jag ett par A-linjer som jag inte körde förra gången så det är jag nöjd med. Sen har dom byggt till en ny dragning vilket gör att den blir helt annorlunda rent tidsmässigt. Nu var den knappt körd men när den väl är klar blir det bra. Vi träffade på Keith som arbetade så svetten lackade ute på banan. På Viktors dropp kom jag snett i landningen och gick omkull. Inte större skador mer än ett par bulor på benet och en ömmande axel. Mest självförtroendet som fick sig en törn. 

Igår blev det rengöring av cykel och bytte till lvgdäck på crossen. Sen var det XBox för resten av den dagen. 

Det kördes en del race i helgen. I Vårgårda vann Roger Persson före Gunnar Töjren och Johan Malmsten i H40. I H30 vann Warren före Tobias och Björn. Sen var det Billingeracet där Sandra blev 3 i Elit, Alex 2:a i H40. Erika van D30 och Mattias kom trea i H30. Nästan alla av dessa kör X-Cup tävlingarna i Skåne så det är bra klass på dom racen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s