Semester!!!

Jo ni läste rätt. Jag har tagit semester en vecka utan någon speciell anledning. Idag var jag dock tvungen att jobba i Halmstad eftersom budgeten skulle sättas för kommande kvartal men från och med i morgon är jag ledig resten av veckan. 

Denna veckan kommer jag att ägna åt cykelvård, åka till Jönköping och Östers Cykel, Titta på skidor på teve och bara träna så mycket jag bara orkar. Denna veckan har jag 2 Tabata, 4 st fyrorpass och ett långdistanspass på 3 timmar och ett bålstyrkepass. Ska bli kul att se hur kroppen mår efter detta. 🙂

Idag brände jag av första Tabata och det gick bra. Hade ett snitt på 683 watt under 20 sekunder med 100 i kadens och sen under 10 sekundersvilan trampade jag inte alls. Jag gillar dessa pass dels för att dom går fort och för att man verkligen får ta ut sig och benen känns som överkokt pasta när man är klar.

Efter passet blev det schnitzel med sallad och lite vitlökssmör.. Yummi. Fick även mina lager till Eggbeatertrampan och även ett nållager som ska bytas. Får väl se hur det går annars blir det till att skaffa nya trampor. Kostade 500:- men betydligt billigare än att köpa nya trampor för nu har jag reserv om den andra går sönder.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s