Schleten.

Som rubriken säger är mina små ben rejält slitna efter denna veckans intervaller. Har varit fyror i stort sett varje dag förutom tisdags och idag. Imorgon har jag Tabatapass på schemat så det kan ju vara kul som omväxling. Det bästa är att jag har 2 likadana veckor dom kommande veckorna så det ska bli kul att se hur kroppen känns vecka 10. Igår körde jag på  hårt men fick inte till det riktigt. Visst, jag orkade alla 6 intervallerna på 330 watt och kadens på 100 men det var på håret.

Annars var jag hos Växjö Cykelservice och hämtade mina nya byxor och tröja. Det är ju alltid kul att belöna sig med något.

Bild

Bild

Såhär fin hade jag tänkt var i sommar när man kör lite tävlingar och tränar. Marcus hade även ett par nya skor som han ville bli av med. Shimanos värstingdojor M-315

Bild

Jag får se om jag nappar på det eller om jag försöker hitta några andra.

Det här med att sluta snusa går ju bra. Inte en snus på måååånga veckor men jag är konstant hungrig. Har börjat tugga på feferoni så fort jag får hunger och det hjälper för stunden. Vikten däremot pekar på stadiga 90 kg och trots att jag dragit ner på kolhydraterna så händer inte mycket på den fronten. Får nog ta och skriva ner vad jag äter under en vecka och lämna till Anna Skipper. Eller kanske inte..

En del undrar varför jag blir så fanatisk över det här med cykling. Det är ganska enkelt iaf för mig. Om jag ska göra något så vill jag göra det så bra jag bara kan dvs skaffa så bra material jag har råd med, pressa mig själv så hårt jag kan, skaffa mig den hjälpen som behövs för att driva min ”satsning” framåt och dit jag vill komma och att få möjligheten att gå in för detta till 100%. Jag har ju inget annat intresse och lägger inga pengar på någon annan hobby. Jag har bara min cykling. Min cykel kostade som en hyfsad begagnad bil men utslaget på ett antal år så lägger nog folk lika mycket på sina intresse.

Så tack till min käre bror som fick in mig i cyklingen och som varje pass ser till att pressa mig och utmana mig vilket i sin tur gör att jag tränar hårdare och förhoppningsvis smartare för varje gång. Tur att vi båda är tävlingsmänniskor ut i fingerspetsarna men i bland skulle det vara kul att bara kunna cykla lite lugnt och njuta på ett litet annat sätt men det räcker att en av oss trycker till lite i en backe och sen är det Game On.

Nu ska jag plocka isär min pedal och se om jag kan få ut lagret som skurit ihop.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s