Pyyyssss…

Jag har cyklat i 3 år ( ja, inte i sträck) och faktiskt aldrig fått punktering på någon av cyklarna. Har klarat mi i skogen såväl på landsvägen men idag hände det.

Fixade i ordning allt jag skulle ha. Har hittat massa cykellopp som jag nu har i datorn och satte den framför trainern. Idag var det sammandraget från VM Herr och Dam som rullade på datorn. Hoppade upp på trainern och trampade igång. Efter ett tag märker jag att det är något fel på däcket så det hoppar till exakt på samma ställe hela tiden. Titta bakåt och ser att däcket buktar lite men mer hinner jag inte tänka förrän det säger pssssss. Jaha, det var bara att hoppa av och ta loss hjulet och fixa till det.

Körde sen 1*30 och dom sista fem ökade jag en % för varje minut och slutade med 5% uppför. Kändes riktigt bra jämför med igår då jag kände mig rätt orkeslös.

Idag ska vi fira att dottern blivit tonåring. Det blir lite god mat och blåbärspaj till efterrätt. I morgon är det träningsfritt men sen ska jag försöka komma ut ett par gånger i veckan.

Annonser

2 reaktioner på ”Pyyyssss…

  1. Snacka om otippat – efter 3 år utan punka få en på trainern! ;/ Jag har faktiskt inte heller fått punka en enda gg. Men då har jag iofs inte sportcyklat i 3 år heller… Så det kommer väl förr eller senare antar jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s